Plåtburk Världens bästa Pappa (med chokladpraliner)

Plåtburk "Världens bästa Pappa " (med chokladpraliner)

Vacker plåtburk till Pappa fulladdad med ljuvliga chokladpraliner.
Chokladpralinerna har en krämig insida av kakaokräm eller cappuccinokräm.
Burken är i svart- och guldmönster och bär texten Världens bästa Pappa. Ett kort med en klok text gömmer sig i burken.
När pralinerna är slut kan burken användas för förvaring av t.ex. småsaker, te, godis eller kakor.

Storlek burken: 8 x 8 x 15cm

159.00 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-4 dagar
12812

Ingredienser:

 Ingredienser: socker, kakaosmör (19,6%), kakaomassa (13%), helMjölkpulver, Vasslepulver, emulgeringsmedel (E322 Sojalecitin), aromer. Inuti: socker, oljor och fetter (vegetabiliska oljor (rapsfrö,solros,majs och Sojabönori olika proportioner), vegetabiliska fetter (certifierad palm), helt hydrogenerat vegetabiliskt fett och olja (palmkärna,solros)), Vasslepulver,skummatMjölkpulver,Mjölkpulver,fettreducerat kakaopulver (1,2%), emulgeringsmedel (E322 Sojalecitin), smakämne (vanillin). Allergener: Mjölk, (E322) Sojalecitin.Kan innehålla spår av:Sesamfrön, GlutenJordnötteroch Nötter.

Chokladpralin Cappuccinokräm (kakao 30%min):                      Ingredienser:Socker,kakaosmör(19,6%),MJÖLKpulver,Kakaomassa(13%), VASSLEpulver,emulgeringsmedel(E322 SOJA lecitin),aromer. Fyllning: Socker,olja och fetter(vegetabilisk olja,solrosolja,majsolja,SOJAböns olja) Vegetabiliskt fett(palmkärna),hydrogenerade fetter(palmkärna),vegetabilisk olja(solros),VASSLEpulver,skumMJÖLKspulver,MJÖLKpulver, emulgeringsmedel(E322SOJAlecitin),aromer(vanilj,kaffe). Kan innehålla spår av: Gluten,Jordnötter,Mandlar,Hasselnötter,Sesamfrön. Energideklaration/100g:Energi kJ 2360/kcal 566,Fett 34,9g, varav mättade fettsyror 21,1g, transfettsyror 0g, kolestrol 20,5g, kolhydrater 58,2g,varav ,socker 54,1g, protein 4,3g, natrium 88,4mg, fibrer 0,8g, kalcium 90mg, kalium 240mg, järn 1mg.

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: